Verdiensten

Directthuiswerkchat betaalt jou voor ieder door jou verzonden bericht! Een operator die aan gemiddelde snelheid werkt kan circa 80 berichten per uur verwerken. De wekelijkse verdiensten indien je 4 uur per dag werkt kunnen dus aardig oplopen.

Om de verdiensten te berekenen werken wij overigens met staffels, dit wil zeggen dat hoe meer berichten je verwerkt, hoe meer je per bericht verdient.

 

Voordelen

  • Werken vanuit huis
  • Geen vast uurrooster
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Zeer hoge verdiensten

Directthuiswerkchat.eu

Voor wie op zoek is naar een extra inkomen vanuit huis, is Directthuiswerkchat het geschikte bedrijf. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige operators, ook al wonen deze niet in Nederland of Vlaanderen.
Als operator beantwoord je berichten van diverse aarden (ook erotisch) voor onze opdrachtgevers, en tevens werk je enkel wanneer je er tijd en zin voor hebt.
Omdat wij officieel geregistreerd staan als moderatie bedrijf kunnen wij jou een garantie bieden op correcte en stipte uitbetalingen!

Verdiensten

Doordat je altijd vanuit huis werkt en daarbij zelf jouw werktijden indeelt is het fijnste aan werken voor Directthuiswerkchat de grote flexibiliteit. Door deze flexibiliteit is het natuurlijk logisch dat jouw verdiensten gaan afhangen van het aantal uren en het aantal berichten dat jij gaat verwerken. Dus… des te meer je werkt, des te meer je gaat verdienen en hoe hoger jouw uitbetaling zal zijn! Vergeet hierbij niet dat uitbetalingen reeds geschieden vanaf 25 euro !

Meer informatie

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden om bij Directthuiswerkchat aan de slag te gaan? Heb je verdere vragen over de juiste werkzaamheden die je voor ons kunt gaan uitvoeren of wil je over andere zaken meer informatie verkrijgen? Wij staan dagelijks haast 24/7 beschikbaar om al jouw vragen en opmerkingen te behandelen over onze vacatures en diensten. Aarzel dus niet om ons een mailtje te sturen op info@directthuiswerkchat.nl en wij staan jou zo spoedig mogelijk te woord!

Free WordPress Themes, Free Android Games