Wat houdt het werk in? 

Wanneer je voor Directthuiswerkchat aan de slag gaat word je operator. Als operator sta je in voor de afhandeling en beantwoording van berichten die worden verstuurd naar het berichtenplatform van onze opdrachtgevers.

Het merendeel van de berichten ga je beantwoorden namen fictieve profielen (niet bestanden mannen en vrouwen). Klanten van onze opdrachtgevers zijn op zoek naar een, al dan niet, erotische chat of babbel, ze willen hun fantasie de vrije loop geven en genieten van het moment. Hierbij ga jij hen helpen door in te spelen op hun verlangens en gedachten.  Een openminded ingesteldheid is dus van groot belang om deze baan uit te oefenen.

Over jouw eigen anonimiteit hoef je je alvast geen zorgen te maken. Wij zorgen ervoor dat je volledig uit beeld blijft en niemand ooit te weten komt wie jij bent. We garanderen jou dus 100% volledige anonimiteit.

Voordelen

  • Werken vanuit huis
  • Geen vast uurrooster
  • Wekelijkse uitbetaling
  • Zeer hoge verdiensten

Directthuiswerkchat.eu

Voor wie op zoek is naar een extra inkomen vanuit huis, is Directthuiswerkchat het geschikte bedrijf. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige operators, ook al wonen deze niet in Nederland of Vlaanderen.
Als operator beantwoord je berichten van diverse aarden (ook erotisch) voor onze opdrachtgevers, en tevens werk je enkel wanneer je er tijd en zin voor hebt.
Omdat wij officieel geregistreerd staan als moderatie bedrijf kunnen wij jou een garantie bieden op correcte en stipte uitbetalingen!

Verdiensten 

Doordat je altijd vanuit huis werkt en daarbij zelf jouw werktijden indeelt is het fijnste aan werken voor Directthuiswerkchat de grote flexibiliteit. Door deze flexibiliteit is het natuurlijk logisch dat jouw verdiensten gaan afhangen van het aantal uren en het aantal berichten dat jij gaat verwerken. Dus… des te meer je werkt, des te meer je gaat verdienen en hoe hoger jouw uitbetaling zal zijn! Vergeet hierbij niet dat uitbetalingen reeds geschieden vanaf 25 euro !

Meer informatie

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden om bij Directthuiswerkchat aan de slag te gaan? Heb je verdere vragen over de juiste werkzaamheden die je voor ons kunt gaan uitvoeren of wil je over andere zaken meer informatie verkrijgen? Wij staan dagelijks haast 24/7 beschikbaar om al jouw vragen en opmerkingen te behandelen over onze vacatures en diensten. Aarzel dus niet om ons een mailtje te sturen op info@directthuiswerkchat.nl en wij staan jou zo spoedig mogelijk te woord!

Free WordPress Themes, Free Android Games